Restauranter

Smag & Slægt er navnet på selskabet bag Restaurant Martino, Den Lille Kro, Restaurant NorR og Restaurant ANKER i Aarhus samt Restaurant MAST i Middelfart.

Smørrebrød fra Restaurant NorR

Vi ruller ikke med øjnene, hvis du bestiller en bøf, vil dele en hovedret eller udtaler vinen forkert. Når det er sagt, er vi også et sted, hvor du kan sige hummer uden at skamme dig. Vi er det mindst franske, franske brasserie i Danmark. Og vi er nok mest for livsnydere, som går mere op i madoplevelsen, end at blive set – så lad bare den lyserøde polo blive hjemme. Fuldstændig, som et rigtig fransk brasserie – bare høflig og med friske råvarer. Livet er for kort til god mad i dårligt selskab.

​Martino tilbyder dig en spiseoplevelse ud over det sædvanlige. Den smukke udsigt fra vores restaurant er blot en af de mange ting, der giver Martino den perfekte stemning til din madoplevelse. Restaurant Martino tilbyder også udendørs servering på terrassen, når vejret tillader det. Vi bestræber os på at yde en optimal service og levere en fantastisk madoplevelse for dig og dit restaurantselskab hver eneste gang. Vi er i det hele taget stolte af at kunne levere en oplevelse, som du vil tage med dig, og som du vil få lyst til at dele med andre.

Restaurant NorR er dansk mad med et nordisk tvist serveret i første række. Vi ligger i Marselisborg Lystbådehavn, lige der hvor udsigten er allerbedst. Lokalerne udgør en charmerende jagtstue, en altid solrig terrasse og en maritim, moderne spiserestaurant. Rammerne indbyder til en hyggelig, jordnær og god spiseoplevelse. Alle vores retter er lavet 100% fra bunden, i bedste håndværksmæssige kvalitet og selvfølgelig af de bedste årstidsbestemte råvarer. Vi serverer kolde fadøl fra både Aarhus Bryghus og Jacobsen.
Hos MAST stritter vi ikke med lillefingeren eller ruller med øjnene, hvis du udtaler vinen forkert eller vil dele en hovedret med en ven. Maden lader vi tale for sig selv. Maden er klassisk fransk, med et strejf af Lillebælt og de friske fisk, der svømmer der. Du kan også nyde en saftig bøf eller smagfuld Crème brûlée, i følgeskab af en varm kop kaffe eller et glas afkølet dessertvin.
Den Lille Kro er efter konceptet klassisk dansk mad. Det betyder, at der udelukkende serveres danske klassiske retter som f.eks. stegt flæsk og tarteletter. Dertil tilbydes et stort sortiment af danske speciel-øl og mange forskellige snaps. Vi har stor fokus på produktkvalitet og det klassiske håndværk. Alt laves fra bunden. Det er en selvfølge. Målet for Den Lille Kro er at være den bedste, klassiske danske restaurant i Aarhus.

Tak for din tilmelding

Du er ny tilmeldt Smag & Slægt’s nyhedsbrev og vil med tid til anden modtage nyheder om tilbud og events.

Mad i de bedste omgivelser

Book bord​