Om Smag & slægt

Smag & Slægt er navnet på selskabet bag Restaurant Martino, Den Lille Kro, Restaurant NorR, SurfCafe og Restaurant ANKER i Aarhus samt Restaurant MAST i Middelfart.

Vores restauranter drives Smag & Slægt, men alle restauranter efter hver deres individuelle koncept, men med samme forkærlighed for faget og servicestil.

Navnet Smag & Slægt symboliserer mere smag og en familie. Mere smag er vores gastronomiske stolthed og en familie er fundamentet i hele vores selskab, hvor alle Smag & Slægts medarbejdere er en del af denne familie.

Vi tror på, at glade medarbejdere skaber de bedste oplevelser for vores gæster.
Vi skaber rammerne til arbejdsglæde gennem et stærkt sammenhold, hvor vi glæder os hver dag.
At drive en restaurant er ikke bare et arbejde, men derimod en passion og en drøm.

Vi følger vores drøm hver dag. At udleve en drøm som denne er ikke muligt uden at have gode medarbejdere. Vi mener selv, at vi er så heldige, at vi har de bedste.

Vi ligger vi stor vægt på, at helhedsoplevelsen og servicestilen er ensartet, hver gang du som gæst, besøger vores restauranter. Vi bestræber os på, at Smag & Slægt skal være et varetegn for en god oplevelse med mere smag – hvad enten konceptet er dansk, italiensk eller fransk.

Det vigtigste for os er glade gæster!

Vi skaber oplevelser, der altid lever op til gæstens forventninger, og at gæsten tager derfra med ønsket om at komme tilbage med naboen næste gang.

Skriv til os på: info@meresmag.dk eller ring til os på: +45 78 700 777