TAPAS & VINSMAGNING I LILLEBÆLTSALEN
Lørdag den 27. januar kl. 17.00
Start det nye år med en unik sanselig oplevelse med Tapas & vinsmagning på Restaurant MAST
Når i ankommer skal i med op på 2. sal i Lillebæltsalen med panorama udkig over smukke Lillebælt. Her vil Allan Jørgensen fra HJ. Hansen vin, fortælle om vinene, imens i nyder en særlig tapas anretning, kreeret af vores køkkenchef Anders. Vores restaurantchef Brian vil hygge om jer og fortælle om de forskellige retter. På denne aften vil der blive skruet helt op for sanserne med gode råvarer, unikke druer og hygge i højsæde.
Glæd jer til:
Snacks
Friteret kalve rilette m. trøffelmayonnaise, saltede mandler, sprød kyllinge skind
Cremant de Bourgogne, AOP, Magnum, Paul Delane, Bourgogne
Snacks
Friteret kalve rilette m. trøffelmayonnaise, saltede mandler, sprød kyllinge skind
Cremant de Bourgogne, AOP, Magnum, Paul Delane, Bourgogne
Fiskesouffle m. rejer & dild, persillemayonnaise, ærteskud, syltede blå kartofler, sprød øllebrød
2022 Meyer Fonne Riesling Reserve, AOP, Meyer Fonné, Alsace
2022 Meyer Fonne Riesling Reserve, AOP, Meyer Fonné, Alsace
Hummer bisque m. ristet kulmule, persilleolie & pistacie
2021 Mâcon-Bussières les Clos, AOP, Maison Joseph Drouhin, Bourgogne
2021 Mâcon-Bussières les Clos, AOP, Maison Joseph Drouhin, Bourgogne
Oksemørbrad m. kartoffelcreme, glace, syltet glaskål
2016 Château Pierrail Rouge, Bordeaux Supérieur, Magnum, Château Pierrail
2016 Château Pierrail Rouge, Bordeaux Supérieur, Magnum, Château Pierrail
Dampet skrubbe filet m. kålrabi, urter og rosenkål .
2022 Clos des Murettes, Rosé AOP, Domaine Ollier Taillefer, Languedoc
2022 Clos des Murettes, Rosé AOP, Domaine Ollier Taillefer, Languedoc
Vi glæder os til at forkæle jer!