Møder

Hold møder i vores lokaler

Møde- og konferencelokaler

Tag en mødepause med en forfriskende gåtur langs vandet. Bliv blæst igennem af den friske vind, mens du nyder udsigten over Aarhusbugten eller Lillebælt. På alle Smag & Slægts restauranter får du professionelle mødefaciliteter samtidig med hyggen og nærværet fra vores a la carte restauranter.

Det er vigtigt, at du føler dig i trygge hænder, når du planlægger dit arrangement hos os. Derfor får du en fast eventplanlægger tilknyttet, som står klar til at hjælpe dig og som du altid kan kontakt – hver gang du skal booke et arrangement.

Biograf

Hestesko

Sildeben

Skolebord

Ø'er

Mødefristelser

Gode og udbytterige møder kræver energi. Skal I have tanket op undervejs, så står vi klar med en række fristelser, der sætter skub i den gode energi og sikrer, at I forbliver skarpe og kreative!
Vitaminer på glas

Friskblendede smoothies af sæsonens frugt og grønt. Serveres i mødelokalet på det ønskede tidspunkt

Kr. 50 pr. person
Sunde snacks med dip
Grøntsagsstænger og hjemmebagt knækbrød med dip
Kr. 59 pr. person
Lidt sødt til bordet
Efter frokost sætter vi 3 slags hjemmelavet sødt på bordet
Kr. 55 pr. person
Buffet med kolde drikkevarer
Kolde sodavand og safter sættes på bordet efter aftale
Kr. 35 pr. person
Goodiebag til turen hjem
Har I langt hjem efter mødet? Vi klargør en pose med hjemmebagte sandwich, en kildevand og lidt sødt til hjemturen
Kr. 149 pr. person

Anker Gourmet

Efter en god og konstruktiv mødedag, hvor I har været i gang hele dagen, kan en afslappende middag med skøn mad og udsøgte vine være tiltrængt. Hos ANKER Gourmet kan I rigtig forkæle jeres mødedeltagere med ægte gourmet-stemning. Vores helt nye gourmet-koncept består af 6 eller 10 retters tasting menu serveret med spændende vine i intime og eksklusive omgivelser.
Vi gir’ boblerne
Når I booker bord i vores eksklusive ANKER gourmet efter endt mødedag, så byder vi på et perlende glas kølige bobler til jeres gæster. I det nye ANKER Gourmet kan vi kræse for op til 35 gæster ad gangen.

Gourmet menu

6 retter
498,-
10 retter
748,-

Helaftenmenu

Møde- og konferencelokaler

En stor del af en succesfuld mødedag er aktive pauser, hvor der er plads til at lufte hovedet og tankerne i den friske vind. På alle Smag & Slægt mødelokationer har I adgang til vandet, og en gåtur i den friske luft er derfor oplagt. Det giver fornyet energi at komme ud og bevæge sig i løbet af en fuld pakket mødedag.

Searangers

På vores mødelokationer i Aarhus har I mulighed for at få en fantastisk naturoplevelse på vandet omkring Aarhus. Vi tilbyder en hæsblæsende udflugt i højt tempo, når vores samarbejdspartnere fra Aarhus Searangers tager jer med ud på Aarhusbugten i RIB både. I vil opleve Aarhus set fra vandet og blive klogere på byens kulturhistoriske sammenhæng i en spændende fortælling af Searangers’ dygtige guider og instrukturer. Vi planlægger i fællesskab programmet for dagen, så det passer ind i jeres tidsplan.

SUP boarding

Afholder I jeres møde i vores mødelokaler i Aarhus, kan I lægge et velfortjent og utraditionelt break ind i dagens mødeprogram. Sammen med vores partner fra SURF AGENCY arrangerer vi en spændende tur på Aarhusbugten med stand up paddle boards. Jeres kyndige instruktør guider jer igennem alle facetter ved stand up paddle (SUB). I lærer at holde jer oprejst på boarded, bruge padlen til at komme fremad – måske får I en tur i det kølige vand under turen. Der er derfor badefaciliteter inkluderet. Vi skræddersyer aktiviteten så den passer ind i jeres mødedag. Aktivitene tager cirka 2 timer inkl. omklædning og bad.

Bridgewalking

Når jeres møde foregår på MAST i Middelfart, har I mulighed for at se verden i fugleperspektiv. Vi kan i samarbejde med jer skabe en unik oplevelse for jeres mødedeltagere, med en guided tur over den gamle Lillebæltbæltsbro. I 60 meters højde fortæller jeres guide fra Bridgewalking Middelfart om den gamle Lillebæltsbro og udpeger de forskellige ting, I kan se fra broen. Der udsigt over både Jylland, Fyn og Lillebælt. Turen varer normalt ca. 2 timer, men kan skræddersyes til jeres dagsprogram.

Tak for din tilmelding

Du er ny tilmeldt Smag & Slægt’s nyhedsbrev og vil med tid til anden modtage nyheder om tilbud og events.

Mad i de bedste omgivelser

Book bord​